Kringen

Kringen zijn kleinere groepen mensen uit de kerk die bij elkaar komen.
Binnen Ezra hebben we verschillende vormen van kringen met verschillende karakters, die op verschillende tijden en locaties bij elkaar komen.

 

De kringen die er zijn:
De Royal Dinner Club, de 45+ kring, het Mannenontbijt en de Bible Bees.

Royal Dinner Club:
20150115_181904Wij zijn een groep mensen vanuit Ezra die bij elkaar komen om samen te “eten”. Allereerst doen wij dat d.m.v. een gezamenlijke maaltijd, die door iedereen verzorgd wordt (ieder op zijn tijd). We hebben dan tijd om te praten over van alles en nog wat. Het is gezellig en soms ook serieus. Na het fysieke voedsel gaan we over tot het “eten van geestelijk voedsel”. Dit doen we aan de hand van een boek, cq. de bijbel. We sluiten de avond af met gebed.
45+ kring:
14212Wij zijn een laagdrempelige huiskring voor 45 plus mannen en vrouwen. We komen iedere eerste donderdagmiddag van de maand van 14.00 tot 16.00 bij elkaar. Dit doen we wisselend bij één van de deelnemers van de kring thuis. Gezelligheid, omzien naar elkaar, bemoediging en bidden voor elkaar is een belangrijk onderdeel van deze kring. Daarnaast praten we aan de hand van b.v. een vraag of Bijbeltekst op een ontspannen manier over ons geloofsleven.
Ben je 45+ en lijkt het je iets om je bij deze kring aan te sluiten, dan ben je van harte welkom.
Mannenontbijt:
breakfastIedere eerste zaterdag van de maand komen we bij elkaar in ‘s-Gravendeel in het Crosspoint. Om 08.00 beginnen we met ontbijt, we nemen de tijd voor wat de ander bezighoudt en vervolgens bespreken we met elkaar een actueel onderwerp. Uiteraard alleen voor mannen! De bijdrage is 5,- per keer.
Bible Bees:
bijbel_boekWij zijn een groep vrouwen die samen Gods Woord onderzoeken en zo met nieuwe inzichten Gods liefde uitdelen op de plek die een ieder gegeven is. De Bijbel is de kern van ons samenkomen. We komen iedere 1e woensdagmorgen van de maand bij elkaar van 09.30-11.30 uur in Heinenoord. Voor meer informatie kun je bellen met Sylvia: 06-83966844

Heb je interesse om mee te doen aan één van deze kringen?
Neem dan gerust contact met ons op, of vraag er naar zondags in de samenkomst.