Thema-avond ‘Wie ben jij echt?!’
Dinsdag 23 mei is deel 3 van een reeks van 4 thema-avonden. De maandelijkse avonden worden gehouden door Arjan IJsselstein. Ook als je deel 1 en/of 2 gemist hebt kun je gewoon aanschuiven.
Tijdens de derde avond gaan we verder ontdekken wie we zijn in Christus. Gods Woord heeft ons zoveel hierover te vertellen. Het thema is: Ont-dekken.
Thema: Wie ben jij echt?!
Je identiteit is je persoonlijkheid. Alles wat je maakt tot wie je echt bent. Weten wie je bent is van groot belang. Zeker ook als Christen. In Christus ben je namelijk een compleet nieuwe schepping geworden. In Christus zijn we veel meer dan een mens van vlees en bloed. In Christus hebben we de Heilige Geest ontvangen en kunnen we leven in Zijn kracht. God kijkt naar ons in Christus. Daarom is het belangrijk dat we ook naar onszelf gaan kijken in Christus.
Ontdekkingsreis
In 4 avonden gaan we op ontdekkingsreis door de Bijbel om te ontdekken wie we echt zijn. Het zal je verbazen en ook bekrachtigen om te ontdekken hoe God naar je kijkt. Ontdekken wie je echt bent zal je leven voorgoed veranderen.
Zorg dat je erbij bent:
Dinsdag 23 mei
Dinsdag 27 juni
Van 19.30 tot 21.30 uur in Crosspoint.