Jezelf zijn

We vinden het belangrijk dat je jezelf kunt zijn en dat je je bij ons thuis voelt. Je kunt er daarom van op aan dat we je accepteren zoals je bent. We hebben geen oordeel. Je kunt komen zoals je bent. Wij leggen je niets op, maar leven het wel graag voor. We verwachten niets van jou, maar bieden je alle ruimte om zelf te ontdekken dat God wil dat het goed met je gaat op ieder gebied van je leven!

We willen die plaats zijn waar we in liefde, aanvaarding en vergeving met elkaar omgaan. Een veilige plek waar je kunt groeien, leven en kunt genieten van al het goede wat God geeft!

Er zijn voor elkaar

We zijn een hechte gemeente, waarin we elkaar opbouwen, bekrachtigen, verder helpen en toerusten met Bijbelse waarheden. Dat doen we op een praktische, persoonlijke en eigentijdse manier. Ezra is een plek van ontwikkeling, groei en doorgeven, waar we in liefde omzien naar elkaar. Ook zijn we er voor elkaar in dat wat we tegenkomen in ons dagelijkse leven. De moeilijke en mooie momenten, de gewone en bijzondere.

Omdat ieder mens verschillend is ontmoeten we elkaar in verschillende vormen. Kijk onder ‘Ontdek & Groei’ gerust eens rond welke activiteiten er zijn. Er is vast een vorm die bij je past!