Kinderen

“Je kunt God niet zien. Hoe weet je dan wie Hij is? Visje woont in het midden van de Indische Oceaan bij prachtig koraal en vraagt zich dat ook af. Een pelikaan neemt Visje mee op reis en laat met voorbeelden uit de schepping zien wie God is.”
 

“Kikker wil bij God zijn. En God woont in de hemel. Dus probeert hij naar de hemel te springen. Maar de hemel is erg hoog! Gelukkig krijgt hij hulp van andere dieren. Lukt het ze om God te vinden?”

Misschien ken jij of kent je kind deze verhaaltjes wel. Ze verwoorden heel goed wat we tijdens een zondagse samenkomst niet alleen met de volwassenen, maar ook met de kinderen doen; samen op zoek gaan naar God.

Kerk van alle generaties

Omdat we een kerk van alle generaties zijn vinden we het niet alleen superfijn, maar ook belangrijk dat de kinderen bij de samenkomst zijn.  Om aan te sluiten bij hun belevingswereld hebben ze echter ook gedeeltelijk hun eigen programma.

Een veilige plek 

We bieden een veilige plek waar aandacht is voor ieder kind. We vinden het belangrijk dat kinderen zich gezien en geliefd voelen, Jezus leren kennen, meer op Hem gaan lijken en Zijn liefde leren delen. Er is ruimte voor creativiteit, fantasie en vragen. En natuurlijk is er voor jou als ouder altijd de mogelijkheid om in gesprek te gaan over je kind.

Spelenderwijs

Op speelse wijze gaan onze enthousiaste kinderwerkers met de kinderen op zoek naar God. Er is van alles te doen in onze gezellige kinderruimte. We lezen een verhaal en doen leuke dingen zoals knutselen, kleuren, plakken, een spelletje en natuurlijk is er volop speelgoed. Als het even kan, gaan we ook graag samen buiten spelen.

Ook de allerkleinsten en vriendjes en vriendinnetjes zijn van harte welkom.

Hou je je kindje liever bij je tijdens de samenkomst? Dat kan ook gewoon.

Er is ook een ouder-app groep, waarin regelmatig toepasselijke filmpjes of werkjes worden gedeeld of gevraagd wordt of kinderen op zondag iets meenemen.